25n
25N
25N

L'Ecoparc mòbil visita La Canyada per a conscienciar sobre el reciclatge

L'Ecoparc mòbil visita La Canyada per a conscienciar sobre el reciclatge
03/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre), ha instal·lat un Ecoparc mòbil en el barri de la Canyada de la localitat per a conscienciar als veïns i veïnes sobre la importància del reciclatge.

La instal·lació portàtil estarà situada en la plaça Porta del Sol fins dissabte que ve 6 de juliol en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, excepte el dissabte que estarà obert només en horari de demà.

“Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu, no solament facilitar el reciclatge dels veïns i veïnes del barri, sinó també acostar el reciclatge a la ciutadania fomentant una participació activa en la cura del medi ambient”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Mercedes Navarro.

D’aquesta manera, el servei itinerant permet el reciclatge de fins a 40 tipus de residus diferents com a radiografies, piles, olis, medicaments o tèxtils.

Per a això, l’ecoparc mòbil compta amb diferents depòsits per a diferenciar els residus, així com amb un sistema informàtic que facilita un registre d’informació sobre els residus que s’aboquen i els hàbits d’ús dels ciutadans.

A més, el servei comptarà amb un especialista que resoldrà els dubtes dels veïns que acudisquen, oferint recomanacions i consells sobre la correcta forma de reciclar cada residu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 8 =