25n
25N
25N

Arriba l'Ecoparc mòbil a Alfafar

Arriba l'Ecoparc mòbil a Alfafar
19/06/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar, des de l’àrea de residus instal·larà un ecoparc mòbil del 25 al 27 perquè els veïns i veïnes de la localitat dipositen els seus objectes voluminosos, així com tots aquells elements susceptibles de ser dipositats en l’ecoparc com per exemple mobiliari, electrodomèstics, residus tòxics, etc. El servei de dipòsit estarà habilitat des de les 10h a 14h i de 16 a 19h en la Plaça de l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa del consistori pretén fer front a la problemàtica local referent a la neteja del municipi acostant a la ciutadania un espai on dipositar aquest tipus de residus alhora que es consciencia de la importància del correcte tracte de totes les tipologies de residus per a la correcta preservació del medi ambient.

A més l’ajuntament pretén amb aquesta campanya juntament amb més accions futures en l’àrea de neteja i residus atacar el que per a la ciutadania és una de les seues majors preocupacions locals demostrant la seua sensibilitat i sintonia amb la població. Però al mateix temps apel·la al civisme i al compromís per veure créixer i millorar al municipi d’Alfafar, en el qual els veïns i veïnes seguisquen les directrius de classificat i reciclat de residus per a millorar així la convivència entre tots i totes.

Des de l’ajuntament es recorda a la ciutadania que Alfafar té mancomunat el servei d’ecoparc amb el municipi de veí de Sedaví i que es troba en la c/ Ernesto Andreu Minguet a més de disposar del servei local de recollida de mobles i estris previ avís al número de telèfon: 963182126.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =

torrent