25n
25N
25N

Un ecoparc mòbil arribarà a Aldaia per a facilitar el reciclatge de residus del veïnat

Estarà ubicat en la Plaça Europa durant els dies 4,5 i 6 de febrer

Un ecoparc mòbil arribarà a Aldaia per a facilitar el reciclatge de residus del veïnat
31/01/2019 -

Aldaia facilitarà el reciclatge de residus del seu veïnat amb la instal·lació d’un ecoparc mòbil la setmana vinent. Durant els dies 4, 5 i 6 de febrer la instal·lació se situarà en la Plaça Europa on romandrà oberta de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores el dilluns, dimarts i dimecres.

L’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) ha posat a la disposició de la localitat, una vegada més, aquest ecoparc mòbil, la finalitat del qual és la recollida selectiva de residus generats en les llars i que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals com, per exemple, piles alcalines, piles botó, aerosols, productes de neteja, radiografies, olis de cuina o motor o telèfons mòbils i carregadors.

La instal·lació itinerant admetrà tot el que el veïnat porte i que conste en el llistat sempre que el residu s’haja produït a casa, per la qual cosa si per exemple sí que serien admesos cartutxos d’impressora, es rebutjarien, en canvi, cartutxos de tòner d’una impressora A3. Aquests últims procedents d’activitats industrials haurien de ser depositats en l’ecoparc fix situat al carrer Aladrers en el Polígon Industrial del Bovalar d’Alaquàs.

La recollida selectiva de residus amb l’ecoparc itinerant que arribarà a Aldaia la setmana vinent pretén l’eliminació segura d’aquests romanents i evitar el seu abocament incontrolat. A més, facilitarà l’estalvi de matèries primeres i de l’energia a reciclar, tot per a aconseguir que aquells residus que la ciutadania no ha pogut evitar i ha generat deixen de ser un problema per al medi ambient.

Des de l’Ajuntament d’Aldaia es recorda també que la ciutadania té a la seua disposició un servei de recollida d’estris el primer i tercer dimecres de cada mes, previ avís en horari d’oficina al telèfon 96 150 15 00 els ciutadans han de deixar clar el tipus d’objecte i el lloc on es depositarà. Quan es reba l’avís, els serveis municipals s’encarregaran de la seua recollida durant la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + onze =

bombers
CCCC
bombers