25n
25N
25N

L'Ecoparc mòbil de l'Emtre estarà a Burjassot del 15 al 17 d'octubre

L'Ecoparc mòbil de l'Emtre estarà a Burjassot del 15 al 17 d'octubre
13/10/2020 -

L’Ecoparc mòbil de l’Emtre no podia faltar a la seua cita amb Burjassot el mes d’octubre. En aquest 2020, aquest servei de l’Entitat Metropolitana per al tractament de Residus ha visitat el municipi al llarg de tots els mesos, a excepció d’aquells en els quals la població va estar confinada per la pandèmia de la Covid-19.
Així, a l’octubre, l’Ecoparc estarà a Burjassot del dijous 15 al dissabte 17, en el seu enclavament habitual, en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara i el seu horari serà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, dijous i divendres, mentre que el dissabte el seu horari serà de 10.00 a 13.00 hores.
Les visites de l’Ecoparc faciliten en gran manera el reciclatge a les veïnes i els veïns de Burjassot de petits electrodomèstics que tenen a casa i que ja no funcionen, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden dipositar llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.
L’Ecoparc mòbil de l’Emtre fa parada cada mes gràcies al treball de l’Oficina de Sostenibilitat Local, coordinada des de l’àrea de Transició Ecològica per l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + huit =