caixa popular

Economia té preparat el Pla de Reindustrialització de tota la Comunitat Valenciana per al període 2017-2019

Economia té preparat el Pla de Reindustrialització de tota la Comunitat Valenciana per al període 2017-2019
07/12/2016 -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball té preparat un Pla de Reindustrialització de la Comunitat Valenciana per al període 2017-2019.

Així ho ha anunciat en el Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI) d’Alcoi el conseller Rafa Climent, qui ha destacat que l’objectiu de la conselleria que dirigeix és “vertebrar el territori, revitalitzar les comarques i oferir els millors instruments a empreses i associacions perquè el nostre teixit productiu guanye en competitivitat i valor afegit”.

En 2017 i dins d’aquest Pla de Reindustrialització, Economia té previst destinar 33 milions d’euros per a millorar els polígons industrials de la Comunitat Valenciana, per a ajudes directes a les empreses dels sectors tradicionals i per a les associacions empresarials que representen a aquests sectors.

“Volem dotar a tots els polígons industrials de la Comunitat d’infraestructures i serveis de qualitat i fer-los més atractius per a la implantació d’activitats industrials que generen nous llocs de treball”, ha assenyalat Climent.

Per a açò, IVACE-Parcs Empresarials ha desenvolupat un full de ruta a tres anys. Per a 2017 hi ha pressupostats 19 milions d’euros per als al voltant de 150 polígons empresarials repartits entre les comarques de La Vall d’Albaida, el Comtat i L’Alcoià, La Foia de Castalla, la Safor, la Vega Baixa Els Ports, Alt i Baix Maestrat i Camp de Morvedre.

“Estem parlant de comarques amb un marcat caràcter industrial, amb un elevat índex de desocupació, abandonades per l’anterior administració i que té connexió directa amb l’àmbit universitari i creiem que és fonamental que es potencien les sinergies entre el món empresarial i l’universitari”, ha assenyalat.

Climent ha destacat les peculiaritats de les comarques dels Ports i El Maestrat “amb un índex de despoblació més alt del normal i que en línia amb la política de la conselleria d’Economia Sostenible de vertebrar el territori, posarem de la nostra part per a facilitar la seua revitalització”.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + huit =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris