25n
25N
25N

Economia fomenta l'educació de les persones consumidores

Economia fomenta l'educació de les persones consumidores
09/03/2020 -

La directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, ha participat en una acció informativa al Mercat de Russafa per a conscienciar de la importància del consum responsable per a reduir els impactes socials i ambientals. L’acció s’emmarca en l’inici de la Setmana dels Drets de les Persones Consumidores.

La directora general ha presentat juntament amb el regidor de Salut i Consum de València, Emiliano García, la campanya ‘Encara som a temps. Pensa globalment, construeix localment’, elaborada per la Conselleria d’Economia Sostenible i l’Ajuntament de València.

La campanya informa les persones consumidores de les accions que poden realitzar per a reduir la seua petjada ecològica i fomentar així un consum responsable basat en la reutilització, la reducció i el reciclatge.

Seguí ha destacat que “des del Consell s’estan prenent les mesures per a donar la importància que tenen les persones consumidores”. En aquest sentit, la directora general ha recordat que un dels objectius establert pel Consell en el passat Seminari de Dénia és el ‘Pla Estratègic Valencià en matèria d’Educació en Consum Responsable 2021-2024’.

El pla contempla una primera fase de diagnòstic del nivell de consum responsable a la Comunitat Valenciana i, amb les dades obtingudes, s’establiran les necessitats, així com un calendari dels programes i de les accions a desenvolupar en coordinació amb el Consell de Persones Consumidores i Usuàries de la Comunitat Valenciana.

Els objectius d’aquest pla són contribuir a la millora de l’educació per al consum responsable i sostenible; establir les bases d’una transformació cap a models de desenvolupament incloents i sostenibles; potenciar una economia circular basada en la reducció, reutilització i el reciclatge; despertar consciències en les persones consumidores respecte del seu paper transformador i fomentar el desenvolupament de noves formes de consum més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =