25n
25N
25N

Economia crea el primer sistema de mentorización avançada sostenible a través del programa Llamp Ames

Llamp Ames mentorizará al voltant de 60 projectes entre maig i octubre

Economia crea el primer sistema de mentorización avançada sostenible a través del programa Llamp Ames
21/04/2021 -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha presentat als agents de l’ecosistema d’emprenedoria de la Comunitat Valenciana el Projecte Llamp Ames, una iniciativa que mentoritzarà al voltant de 60 projectes durant els mesos de maig i octubre.

El programa ofereix un servei d’acompanyament i mentorització per a l’emprenedoria sostenible en la Comunitat Valenciana sota la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, a través els Centres Europeus d’Empreses i Innovació de la Comunitat Valenciana (CEEI CV) i la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball (Fevecta).

La directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme, Teresa García Muñoz, ha assenyalat que “aquesta iniciativa agrupa i reorienta els serveis d’emprenedoria sostenible i innovació social i d’emprenedoria individual i col·lectiu de la Generalitat, amb l’objectiu d’enfortir l’ecosistema emprenedor”.

Teresa García ha destacat que “el servei de mentorització avançada serà gratuït i permetrà desenvolupar els projectes amb majors garanties d’èxit, a més, de rebre formació especialitzada en diferents àrees empresarials i informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques de cada projecte o empresa”.

En la presentació també han participat Paloma Tarazona, directora de Fevecta i Juan Pablo Torregrosa, Coordinador Projectes CEEI València els qui han destacat que aquest programa, en el qual col·laboren els CEEI de la Comunitat Valenciana i Fevecta, permetrà donar cobertura en zones o àrees en les quals en l’actualitat no s’ofereixen aquests serveis amb caràcter gratuït, i també es convertirà en un servei complementaris als ja oferits per altres agents de l’Ecosistema Emprenedor valencià.

Mentorització avançada d’èxit

A través de la convocatòria pública del CEEI València, consultar ací que es troba oberta fins al 30 d’abril, s’estan recaptant els projectes de les persones emprenedores i empreses de menys de 3 anys d’activitat que vulguen desenvolupar la seua iniciativa empresarial i poder orientar-la principalment a donar solució als objectius de desenvolupaments sostenible i generar un impacte social positiu.

De la mateixa manera, les cooperatives poden presentar els seus projectes a través de la convocatòria de Fevecta consultar ací.

Durant l’esdeveniment s’ha informat els agents quines són les característiques del programa, els serveis que ofereix i qui són els destinataris finals, perquè aquests agents puguen informar i derivar projectes/empreses que siguen susceptibles de participar en el programa Llamp Ames.

S’ha posat l’accent en els beneficis de la mentorització avançada, ja que suposa la prestació d’un servei d’atenció individualitzada; acompanyament i assessorament; accions formatives grupals en diferents àrees empresarials (màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial, sostenibilitat); metodologies de mentorització innovadores i orientació dels projectes cap al triple Impacte: innovador, mediambiental i social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 8 =