25n
Orgull
Orgull

Economia concedeix les ajudes Emprenem COMERÇ a les pimes comercials per a l'exercici 2021

Ascendeixen a 156.264 euros i és el primer paquet de subvencions en el marc de la convocatòria anticipada per a 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania

Economia concedeix les ajudes Emprenem COMERÇ a les pimes comercials per a l'exercici 2021
28/06/2021 -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball les ajudes Emprenem COMERÇ a les pimes comercials per a l’exercici 2021. El total de les ajudes ascendeix a 156.264,92 euros d’ajudes, i beneficiarà 55 pimes d’emprenedors del xicotet comerç.

Es tracta del primer paquet d’ajudes en el marc de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania, destinades a pimes, entitats intermèdies en matèria de comerç i artesania, entitats locals i associacions i federacions de persones consumidores i usuàries.

El conseller Rafa Climent ha manifestat que “des del Consell volem donar suport a la creació d’empreses de comerç de proximitat perquè és un sector estratègic i un motor econòmic a la Comunitat Valenciana. El xicotet comerç genera activitat i ocupació a escala local, és sinònim de qualitat, de consum de productes de proximitat i de creació d’un teixit comercial que dona vida als pobles i als barris, a més de garantir el seu proveïment.

Ajudes Emprenem COMERÇ

En Emprenem COMERÇ es consideren subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d’una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s’haja desenvolupat activitat econòmica, com:

– Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l’establiment.

– Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l’empresa o per a l’inici de l’activitat en l’establiment comercial i, a més, si és el cas, en línia.

– Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l’anterior titular, que s’ha d’haver formalitzat en l’exercici en què es convoque l’ajuda.

– Despeses de lloguer de local des de l’1 de febrer fins al 30 de setembre de l’exercici en què es convoque l’ajuda.

L’establiment haurà de, si és el cas, obrir-se al públic entre l’1 de febrer i el 30 de setembre de l’exercici en què es convoque l’ajuda. La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000 €, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000 € de subvenció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + disset =