25n
Orgull
Orgull

Economia concedeix 733.738 euros a 30 ajuntaments per a reformar mercats municipals i infraestructures per a mercats de venda no sedentària

Economia concedeix 733.738 euros a 30 ajuntaments per a reformar mercats municipals i infraestructures per a mercats de venda no sedentària
30/06/2021 -

La Conselleria d’Economia Sostenible ha concedit ajudes per valor de 733.738,76 euros van dirigides a administracions locals per a finançar obres de reforma en mercats municipals
Aquestes ajudes formen part de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania.

L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent ha explicat que “volem potenciar els mercats municipals per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial”.

El conseller ha afirmat que “apostem per “la pervivència dels mercats, que han de competir amb altres formats comercials pels valors immaterials i culturals que representen, i per això volem donar suport a les reformes que necessiten per a adaptar-se a les necessitats dels nous temps i que demanden els consumidors”.

Destinació de les ajudes concedides

Un total de 30 ajuntaments rebran ajudes per valor de 733.738,76 euros per a realitzar o bé reformes en els seus mercats municipals o per a millorar les infraestructures per a la venda no sedentària.

D’aquests, a un total de 23 se’ls han concedit ajudes per a la renovació de mercats municipals, que tenen com a objectiu la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que repercutisquen directament en l’activitat comercial i l’adaptació de l’àrea confrontant dels mercats municipals o d’àrees urbanes de concentració comercial.

Les altres 7 entitats locals rebran ajudes per a l’adaptació de les infraestructures necessàries per a l’exercici de la venda no sedentària, mitjançant la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que repercutisquen directament en l’activitat comercial en convivència harmònica en espais multifuncionals.

Consulta el llistat d’ajuntaments amb ajuda concedida en el DOGV: https://dogv.gva.es/datos/2021/06/30/pdf/2021_7127.pdf

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =