25n
25N
25N

L'eBiblio CV ha prestat en el mes d'abril 18.876 llibres electrònics

L'eBiblio CV ha prestat en el mes d'abril 18.876 llibres electrònics
05/05/2020 -

La plataforma gratuïta eBiblio Comunitat Valenciana ha prestat durant el mes d’abril 18.876 títols en format digital.

Durant el mes de març se’n van prestar 10.470, la qual cosa suposa un 80 % més a l’abril. I si prenem com a referència el mes d’abril de 2019, llavors es van realitzar 4.656 préstecs.

L’augment d’usuaris i usuàries que s’han sumat a aquesta xarxa electrònica de lectura gratuïta també ha sigut considerable. Un total de 3.357 nous s’hi van donar d’alta durant el passat mes.

Actualment, eBiblio ofereix 3.128 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes, amb un servei de préstec gratuït oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Per a augmentar l’oferta de lectura, l’última setmana de març, des de la Direcció General de Cultura i Patrimoni es va ampliar el catàleg amb 350 nous títols i es van ampliar les llicències de descàrrega, aspecte que ha permés agilitzar les descàrregues dels usuaris. Per la seua banda, el Ministeri de Cultura i Esport va incorporar un total de 118 nous títols a la plataforma.

Per a llegir a través d’eBiblio CV es necessita tindre un carnet de la Xarxa de Biblioteques. Si no se’n té, la Generalitat ha habilitat la possibilitat d’aconseguir-ne un de manera temporal i excepcional. Cal enviar un correu electrònic amb les dades personals (nom, cognoms, DNI, adreça i adreça de correu electrònic) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos. Així, la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana proporcionarà una clau que s’utilitzarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + tretze =