25n
25N
25N

L'E-Poli, el servei electrònic que agilitza les gestions de les persones usuàries del Poliesportiu de Picassent

L'E-Poli, el servei electrònic que agilitza les gestions de les persones usuàries del Poliesportiu de Picassent
20/09/2019 -

La temporada 2019-2020 ja ha començat al Poliesportiu. Són moltes les persones que cada dia, acudeixen a les seues instal·lacions per a la pràctica de les diferents disciplines que allí s’imparteixen. El Poli és un punt de trobada, on fer esport i tindre una vida més saludable, és cada dia més fàcil. I així també, amb l’objectiu de guanyar en temps i comoditat, les persones usuàries del mateix disposen d’un servei electrònic per agilitzar algunes gestions destinades a la reserva de pistes, la compra d’abonaments per a la piscina o el gimnàs, traure entrades puntuals per a les activitats, entre d’altres.

Com accedir?

-On line: A través de la pàgina web municipal, www.picassent.es omplint les dades d’un senzill formulari d’inscripció.
-Presencial: Per altra banda, totes aquelles persones que acudisquen al Poliesportiu trobaran el caixer a l’entrada del recinte de la piscina coberta.

Segons manifesta l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, «La pràctica esportiva és fonamental. Per això, any rere any, treballem en la millora del nostre Poliesportiu sempre amb l’objectiu de ser referents en la prestació de serveis per a les persones usuàries de les seues instal·lacions».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 11 =