caixa popular

Dûrga, Frida, Mireia Vilar i The Vibrowaves s’enfronten hui en la final del Sona la Dipu a Sueca

Els grups valencians saltaran a l’escenari disposats a convertir-se en un dels dos guanyadors de l’edició d’enguany. La Raíz, Oques Grasses, ZOO i Escala i Corda Dj són els artistes convidats

Dûrga, Frida, Mireia Vilar i The Vibrowaves s’enfronten hui en la final del Sona la Dipu a Sueca
02/09/2017 -

Sona la Dipu 2017 celebra la seua final a Sueca després d’un estiu hiperactiu i emocionant. Dûrga, Frida, Mireia Vilar i The Vibrowaves demostraran la seua qualitat musical per aconseguir ser un dels dos guanyadors de l’edició d’enguany i així obtenir l’enregistrament d’un CD o vinil amb els seus temes, a més d’optar a la participació en festivals de renom nacional i internacional –com va ser el cas de Lígula i la seua presència en el SXSW d’Austin en 2016.

Els quatre finalistes pujaran a l’escenari instal·lat en el polígon industrial de Sueca (nº 38) en una nit repleta d’intensitat i varietat amb sons que aniran des del post-rock (Dûrga), fins al rap (Frida), el dream pop (Mireia Vilar) o el rock (The Vibrowaves). Sens dubte, aquesta final demostra la qualitat de les bandes emergents valencianes i manifesta la vivacitat de l’escena local, formada per diversos gèneres musicals.

L’obertura de portes serà a les 20:00h i tindrà com a primer plat la sessió d’Escala i Corda Dj Set i el concert d’Oques Grasses (21:00h). Les actuacions dels finalistes començaran a les 22:00h i fins a les 00:30h, quan el públic rebrà a La Raíz (únic concert a València) i els seus sons mestissos i compromesos, i a ZOO, que en 2017 ha editat el seu segon LP ‘Raval’. Tota la informació està en la web www.sonaladipu.es i xarxes socials.

Calendari Sona la Dipu 2017

2 de setembre Sueca / Final: Dûrga + Frida + Mireia Vilar + The Vibrowaves + La Raíz + Oques Grasses + Escala i Corda Dj Set.

9 de setembre Picassent/ Presentació guanyadors: Dos guanyadors Sona la Dipu + Amaral.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − set =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris