caixa popular

Dûrga comença una gira per Europa

Els primer finalistes del Sona la Dipu d’enguany visitaran fins al pròxim 29 de juliol en la seua ronda de concerts països com França, Alemanya o Itàlia

Dûrga comença una gira per Europa
14/07/2017 -

Dûrga, els primers semifinalistes del Sona la Dipu d’enguany comencen hui a Barcelona una gira per Europa on visitaran Alemanya, França, Praga o Àustria, entre altres països. Allí presentaran el seu primer LP “Venjança” on adopten una postura crítica contra el maltractament a la natura.

Un estiu de concerts que continuarà el 2 de setembre en la final d’aquesta edició del Sona la Dipu, on actuaran al costat de les reconegudes bandes La Raíz, Oques Grasses i ZOO, així com amb tres finalistes més, que s’escolliran en les pròximes semifinals, com per exemple, la del 23 de juliol a Alzira, on estaran Chlorophile, Frida i Mediterranean Roots com a semifinalistes, una cita en la qual actuaran La Pegatina i Sidonie.

Mentrestant, la música continua com a protagonista en la província de València aquest cap de setmana. D’una banda, Funkiwis, un dels grups guanyadors del Sona la Dipu 2015, actuaran a Picanya (23ª Edició Picanya Rock) i Pronoise, semifinalistes d’aquesta edició del certamen, estaran el diumenge 16 en La Carbonera Espai Eclèctic. Més informació en la web del Sona la Dipu, www.sonaladipu.es.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 9 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris