25n
25N
25N

Dulcesol dóna a conèixer als emprenedors el secret del seu Èxit en el Fòrum d'Excel·lència Empresarial

Rafael Juan estarà a la disposició de tots els presents per a resoldre dubtes i explicar com un sector tradicional pot innovar

Dulcesol dóna a conèixer als emprenedors el secret del seu Èxit en el Fòrum d'Excel·lència Empresarial

Gens com aprendre dels teus majors. No per l’edat, sinó per l’experiència que atresoren. Açò bé ho saben des de l’Associació de Joves Empresaris de València pel que fa a algun temps que organitzen els Fòrums d’Excel·lència Empresarial en els quals grans empreses i grans empresaris ‘il·luminen’ el camí d’aquells és es atreveixen a llançar-se a l’aventura del emprenedorisme. Tal com explica el president de la AJEV, José Vicente Villaverde, la qual cosa se cerca i es “vol és acostar casos d’èxit als nostres empresaris joves, que tinguen l’oportunitat de conéixer grans trajectòries de grans empresaris fins que van complir els 40 anys, per a un públic empresarial i emprenedor menor de 40 anys”.

Demà dijous tindrà lloc una nova cita del Fòrum d’Excel·lència Empresarial amb la presència de Rafael Juan, Conseller Delegat del Grup Dulcesol. Este grup d’alimentació valencià, té la seu a Gandia, va ser fundat en 1952 i, actualment, és el grup capdavanter en volum de rebosteria i brioixeria del mercat espanyol i tercer en el segment del pa de motle i la brioixeria salada. La companyia valenciana comercialitza els seus productes a Espanya, Portugal, França, Itàlia, el Marroc i Algèria principalment però també arriba a 39 països. Rafael Juan parlarà als presents sobre com Dulcesol ha aconseguit innovar dins d’un sector tradicional com és en el qual l’empresa valenciana opera. El Conseller Delegat, a més, resoldrà els possibles dubtes que els emprenedors tinguen o els genere l’escolta de la xarrada, així com interactuar amb ell de manera directa.

No obstant això, des de AJEV no solament es pretén posar com a exemple casos i empreses que han triomfat i s’han consolidat en els seus sectors sinó també aproximar la cultura emprenedora als grans empresaris doncs l’aprenentatge és mutu i existeix un gran feedback entre grans empreses i futures empreses consolidades. A més, amb este tipus d’actes tenen lloc i es fomenten les sinergies entre elles.

Tot aquell que desitge escoltar a Rafael Juan tindrà l’oportunitat de fer-ho en la Sala de Conferències del Centre Esportiu i Cultural de la Petxina a partir de les 19.00 hores amb tan sols inscriure’s de forma online.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria