Dubljevic podria tornar a brillar davant el Union Olimpija Ljubljana

El pivot i Joan Sastre viatgen amb l’equip a Eslovènia per a disputar la novena jornada de l’Eurocup

_map8950
_map8950

València Basket acudeix al complet a la trobada davant el Union Olimpija Ljubljana (18:00 h, Stozice Arena, Teledeporte). Bojan Dubljevic i Joan Sastre són les novetats en l'expedició taronja. El pivot torna a la competició després d'un mes en el dic sec per lesió. Esta setmana segons va comentar Pedro Martínez abans de pujar-se a l'avió rumb a Eslovènia. "Dubljevic ja ha entrenat amb aparent normalitat, per tant esperem que demà (per hui) ja puga començar a tenir alguns minuts", assenyalava el tècnic. El montenegrí es va fer un esquinç de grau dos en la pista del Fuenlabrada fa un mes. Després d'haver seguit el tractament i haver-se perdut els últims set partits, Dubljevic ja està en condicions de disputar uns minuts i a poc a poc recuperar el ritme de competició al nivell que estava rendint abans de caure lesionat. Per la seua banda, Joan Sastre pateix molèsties musculars que li van fer perdre's l'últim partit de Lliga regular però continua amb la seua incorporació gradual al treball del grup.

El València Basket acudeix al Stozice Arena amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que podria convertir-ho en primer del grup D si el Hapoel Jerusalen cau derrotat a Rússia. Actualment, el conjunt taronja compta amb un balanç a favor seu de 5 victòries i una derrota esta temporada en l'Eurocup. No obstant això, els de Pedro Martínez no han aconseguit véncer en la pista eslovena en les seues dues visites anteriors. Per este motiu, el tècnic espera un partit complicat doncs el Ljubljana ho està fent bé en la seua lliga. "És un equip que té alguns jugadors joves que estan bé, un base molt anotador i en el seu camp estan competint ben els partits. Solament han guanyat un però estan competint bé. Ens hem de preparar per a fer les coses que depenen de nosaltres tan bé com siga possible i saber que segur que serà un partit competit. Si el partit després va en una altra adreça molt millor, però en principi cal preparar-se per a un partit competit", explicava Pedro Martínez en la prèvia del partit.

Per la seua banda, el rival de hui ja no té res que guanyar ni perdre en l'Eurocup doncs està matemàticament eliminat de la competició. Cal assenyalar que al llarg de la fase de grups el conjunt eslové ha anat millorant doncs va aconseguir la victòria en el seu últim partit a casa (76-72) davant el ratiopharm Ulm. Quant a la seua lliga, també va aconseguir el triomf davant el Krka Novo Mesto en una trobada jugada dilluns passat.