caixa popular

Dotze empreses valencianes aborden els mercats de Geòrgia i Azerbaidjan amb Ivace Internacional

Dotze empreses valencianes aborden els mercats de Geòrgia i Azerbaidjan amb Ivace Internacional
12/07/2017 -

Dotze empreses de la Comunitat Valenciana s’han desplaçat aquesta setmana a Geòrgia i Azerbaidjan en el marc d’una missió comercial organitzada per Ivace Internacional, que contempla el desenvolupament de prop de 140 reunions de treball amb compradors potencials.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, encapçala aquesta delegació empresarial que visitarà Geòrgia i Azerbaidjan per a desenvolupar una agenda de contactes institucionals tant a Bakú com a Tbilissi. En la seua agenda estan previstes reunions amb l’encarregat de negocis en Azerbaidjan, dependent de l’Ambaixada d’Espanya a Turquia, el showroom Simfonia de materials de construcció i tèxtil, la Cambra de comerç d’Azerbaidjan, la Unió d’Arquitectes o la Cambra de comerç de Geòrgia.

María Dolores Parra ha explicat que “aquesta setmana celebrem una missió comercial, l’agenda de la qual de contactes ha sigut confeccionada pel nostre delegat a Moscou, que ha despertat un gran interès entre les empreses: 12 empreses de tres sectors com moble, amb 5 empreses, tèxtil llar, amb 3 empreses i materials de construcció, amb 4 empreses.”

“Tant Geòrgia com Azerbaidjan són mercats en expansió la classe mitjana de la qual està creixent i on existeix un creixent interès pels productes europeus de qualitat com els quals la Comunitat Valenciana pot oferir. Pensem que són mercats que representen interessants oportunitats de negoci i per açò plantegem aquesta acció que el seu objectiu és facilitar nous contactes comercials a les nostres empreses”, ha assenyalat.

Tots dos mercats se situen en quart i setè lloc entre els clients més importants entre els països que componien la Comunitat d’Estats Independents, formada majoritàriament per exrepúbliques soviètiques amb un 4% de les exportacions valencianes a aquest grup de països. La Comunitat va exportar l’any 2017 13’3 milions d’euros a Geòrgia i 7’19 milions d’euros a Azerbaiyan.

Quant als productes més exportats, els ceràmics representen el 60% de les exportacions a Geòrgia. També estan presents les flors i plantes, calçat, maquinària elèctrica, mobles, esmalts o automoció.

En el cas d’Azerbaidjan, la Comunitat Valenciana exporta productes ceràmics principalment, que concentren el 47% de les nostres exportacions, així com esmalts, calçat, mobles, flors i plantes i marbres.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris