caixa popular

Dos veïns d'Alboraia participaran en el Campionat del Món Màster de Natació a Hongria

El matrimoni Pilar Hernández i Miguel Cortés ha aconseguit importants resultats en les competicions realitzades en l’àmbit autonòmic i estatal en els últims anys

Dos veïns d'Alboraia participaran en el Campionat del Món Màster de Natació a Hongria
18/07/2017 -

Pilar Hernández Calvo i Miguel Cortés Salcedo, un matrimoni que resideix a Alboraia, viatjarà pròximament a Budapest, Hongria, per a participar en el Campionat del Món Màster de Natació. Es tracta d’una de les grans cites d’aquesta modalitat esportiva i en la qual la localitat de l’Horta Nord tindrà una talentosa representació.

Els esportistes han aconseguit uns resultats excel·lents en les competicions que han disputat en els últims anys, obtenint la victòria en diferents disciplines i proves individuals i de relleus a escala autonòmica i estatal. A més, la parella està en possessió de diversos records autonòmics i nacionals, en diferents estils com a papallona, braça o esquena, entre altres.

Cal destacar, a més, que Miguel Cortés es troba en el lloc número 9 del top 10 del Mundial de la Federació Internacional de Natació (FINA) en els anys 2015 i 2016. D’aquesta manera, s’espera que tant ell com la seua esposa Pilar Hernández aconseguisquen gaudir i oferir el màxim en la pròxima gran competició a Budapest, en el mes d’agost.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 12 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris