25n
25N
25N

Dues persones moren ofegades en un sol matí a Oliva i una tercera rescatada amb vida

Dues persones moren ofegades en un sol matí a Oliva i una tercera rescatada amb vida
22/09/2019 -

Un home i una dona han mort ofegats durant el matí d’aquest diumenge en dos incidents diferents ocorreguts a la platja d’Oliva, on també una tercera persona ha sigut rescatada amb símptomes d’ofegament, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu).

Una unitat del SAMU i un SVB mobilitzats pel Cicu han dut a terme tres intervencions per ofegaments en solo un matí en la mateixa platja, i dues d’elles s’han saldat amb la defunció d’un home de 62 anys i una dona de 65.

En primer lloc, a les 09.30 hores, el Cicu ha rebut un avís que indicava la presència d’un home de 83 anys amb símptomes d’ofegament, que ha sigut rescatat amb vida.

Més tard, a les 11.47 hores, ha arribat la segona alerta, sobre un home de 62 anys amb símptomes d’ofegament. Agents de la Policia havien començat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però no hi ha hagut resposta i la víctima ha mort.

A penes uns minuts després, a les 12.03 hores, ha entrat un tercer avís al Cicu que indicava la presència d’una dona de 65 anys amb símptomes d’ofegament. També en aquesta ocasió, policies havien iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però no hi ha hagut resposta i la dona ha mort, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 2 =

lleida 2020
activem alfafar
puig turistico