L'Ajuntament destina més de dos milions d'euros a la remodelació del Tanatori Municipal de València

Ajuntament

L'Ajuntament destina més de dos milions d'euros a la remodelació del Tanatori Municipal de València
28/07/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Cementeris, ha destinat 2.099.885,12 euros a la reforma del Tanatori Municipal per a condicionar l’aparcament, la transformació digital del centre, la remodelació de pati central i zones comunes, així com en la transformació integral de les sales i millora d’accessibilitat al centre.

El regidor de Cementeris, Alejandro Ramón, ha assegurat que les obres proporcionaran als ciutadans i ciutadanes unes instal·lacions “més modernes, accessibles i còmodes, amb les quals es millorarà el servei prestat”, ha indicat l’Ajuntament en un comunicat.

El projecte suposa una remodelació “completa” de les instal·lacions, on les principals actuacions se circumscriuen a “la millora i remodelació dels espais de tot el centre, en enfocar els esforços en la millora del servei prestat als ciutadans i ciutadanes”, assenyala l’Ajuntament.

“La modernització de les instal·lacions mitjançant una transformació digital del centre ja és una realitat en dotar-lo d’un sistema audiovisual en cada sala i instal·lar pantalles d’alta qualitat, que permeten a la família personalitzar la sala i el seu ús”, ha indicat Ramón.

D’altra banda, també s’ha renovat el sistema de directoris per a “millorar” l’orientació de les persones independentment de l’entrada utilitzada. Unit a això, ha sigut renovat tot el sistema de seguretat de l’edifici. “Tot això permet que el Tanatori Municipal Ciutat de València siga un centre de referència en l’àmbit de l’Estat espanyol”, ha dit Ramón.

El regidor ha detallat que actualment ja es troben renovades “integralment” i en ús les 16 sales que conformen el Tanatori, en les quals “s’ha millorat la il·luminació i li les ha dotades d’elements audiovisuals, d’un mobiliari modern i ergonòmic, d’acord amb la qualitat del servei que es vol oferir a la ciutadania”.

Al pati central i zones comunes s’ha reubicat i reformat la recepció, “en millorar el tràfic de persones i donar una sensació de major amplitud als ciutadans i ciutadanes”. També s’ha procedit al pintat del centre i el paviment de sòls. Amb l’objectiu de millorar el servei prestat s’ha creat la nova sala d’atenció a les famílies on podran comptar amb la intimitat necessària en aquests casos.

“La reforma integral de la zona administrativa de la primera planta, també s’ha completat. S’ha creat una nova sala de lliurament de cendres, on les famílies poden comptar amb la intimitat que necessiten i ha sigut renovat el funcionament i rendiment del sistema de climatització”, ha recalcat Ramón.

Tot això, juntament amb la reforma final de l’aparcament, on es va realitzar un replantejament de la distribució de les places, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels ciutadans, i es van adaptar al sistema de protecció contra incendis i les mesures d’evacuació.

Actualment s’ha finalitzat una sèrie d’actuacions amb l’objectiu d’acabar la reforma integral del Tanatori Municipal. S’ha completat la transformació digital del centre mitjançant la substitució de tot l’equipament informàtic i la millora de les comunicacions.

A més, es procedirà a la renovació de tots els senyals interiors de l’edifici. “D’altra banda, s’ha escomés l’ambiciós projecte d’accessibilitat que permetrà que tot ciutadà o ciutadana puga accedir a les instal·lacions en un entorn sense barreres i en paral·lel s’ha ultimat les actuacions a la façana de l’edifici per a dotar-lo d’una millor imatge”, ha conclòs Ramón.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

Semana de la movilidad de valencia 2019
turismo salou