25n
25N
25N

Dos mil persones visiten l’IgualmentFest

Dos mil persones visiten l’IgualmentFest
29/11/2016 -

El diumenge van passar 2.000 persones per la plaça de l’Ajuntament de València per participar de les activitats de l’IgualmentFest. Una jornada organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València que va unir diverses manifestacions artístiques, associacions i institucions amb l’objectiu comú de potenciar la igualtat de gènere.

“Estem molt satisfets per la presència de més de 17 associacions i entitats que treballen activament en favor de la igualtat entre homes i dones. A més, la jornada va comptar amb actuacions musicals, teatre, clown, poesia, dansa, contacontes, tertúlies i tallers infantils amb un missatge en comú: la igualtat de gènere i l’eliminació de la violència de gènere a través de l’educació i la conscienciació”, ha dit Isabel Lozano, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Una jornada participativa enfocada a tots els públics que va comptar amb gran participació de famílies que van interessar-se per com funciona la unitat gamma de la Policia Local de València, o que van assistir als concerts programats durant la jornada.

Lozano ha comentat que “l’educació en igualtat és una qüestió que ens afecta a totes les persones i per este motiu ens hem d’implicar totes i tots, no sols per millorar la situació sinó per valorar l’esforç que s’està fent i el bon camí ja recorregut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =