25n
25N
25N

Dos joves detinguts per cometre quatre furts en estacions del metro de València

Un dels ara detinguts té en vigor una prohibició d’accés a les instal·lacions de la xarxa de metro de Madrid

01/03/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos joves de 20 i 24 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors de quatre delictes de furt menys greu, després d’apoderar-se al descuit de diverses carteres en diferents estacions del metro de València. Els agents han recuperat dues carteres, una d’elles de l’interior d’una paperera, i 50 euros, que van ser lliurades als seus propietaris.

Amb motiu de l’inici de les mescletas s’inicia la fase prèvia del dispositiu de seguretat en la qual s’augmentarà el nombre d’efectius per a prevenir els furts que es produeixen en estes dates, aprofitant els carteristes l’aglomeració de persones.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que els vigilants de seguretat havien interceptat en una estació del metro de València a un jove que acabava de sostraure una cartera de l’interior d’una motxilla, en ser alertats per un ciutadà en presenciar els fets. En ser sorprés per estos, el sospitós va llançar la cartera al sòl.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que l’endemà s’havien produït dos furts en dues estacions de metro de València per part de dos homes. En un d’ells, s’havien apoderat d’una cartera o targeter, aprofitant que la víctima baixava per les escales i en l’altre estos dos mateixos homes s’havien apoderat d’un ordinador portàtil, per a fugir corrent de l’estació perseguits per les víctimes.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que abans-d’ahir s’havia produït un altre furt en una altra estació de metro de València, en el qual suposadament estos dos homes acabaven de sostraure una cartera de l’interior d’una bossa a una dona.

Els policies van establir un dispositiu de vigilància, en el transcurs del com van detenir als dos sospitosos com a presumptes autors de quatre delictes de furt menys greu, així com van localitzar en una paperera una cartera sostreta, que va ser lliurada a la seua propietària. Un dels ara detinguts, li constava una prohibició d’accés a les instal·lacions de la xarxa de metro de Madrid.

Amb motiu de l’inici de les mascletás s’ha engegat el dispositiu de seguretat per a les falles que avui mateix comença amb la fase prèvia en la qual s’intensificarà el nombre de policies per a la prevenció de furts. A mesura que s’acoste el dia de San José, es comptarà amb major presència de policies de paisà que vindran de diferents llocs.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anaren requerits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =