25n
25N
25N

Dos homes s'enfronten a 4 anys de presó per amenaçar a transsexuals: "Cal matar a gent com vosaltres"

Dos homes s'enfronten a 4 anys de presó per amenaçar a transsexuals: "Cal matar a gent com vosaltres"
31/10/2020 -

Dos homes s’enfronten a tres anys i nou mesos de presó per insultar i amenaçar a dos transsexuals a València: “Cal matar a gent com vosaltres. No us fa vergonya per la vostra família?”.

En concret, la Fiscalia els acusa d’un delicte comés en ocasió de l’exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantits per la Constitució i de dos delictes d’amenaces.

La fiscal que signa l’escrit, Susana Gisbert, reclama per als acusats tres anys i nou mesos de presó, el pagament d’una multa de 2.400 euros, i d’una indemnització de 5.000 euros per a cada víctima. També sol·licita l’allunyament a una distància de 300 metres i la prohibició de comunicació dels acusats amb les víctimes per un termini de temps de quatre anys.

Va haver-hi dos incidents. El primer, el 23 de novembre de 2019 al voltant de les 3.45 hores al carrer Joaquín Ballester de València. Els acusats, segons l’escrit fiscal al qual ha tingut accés Europa Press, els qui circulaven en un vehicle, van abordar a un home i li van cridar que anaven a “culear a un marieta”.

La víctima els va contestar i els acusats –sempre segons el mateix escrit d’acusació– van fer amenaça d’anar a atropellar-li amb el vehicle, al mateix temps que l’espantaven mostrant-li una cadena i fent gestos que li agredirien amb ella. L’home es va refugiar en un establiment pròxim.

El segon incident es va produir després, mentre els acusats continuaven a bord del vehicle i es van acostar a dos homes, tots dos transsexuals, i els van preguntar amb insistència quant cobraven.

A continuació, van començar a cridar-los: “Marietes, travestís de merda”; “Cal matar a gent com vosaltres, No us fa vergonya per la vostra família?”.

Tot seguit, les víctimes es van ficar en el seu propi cotxe amb el qual van tractar de fugir de la zona però van ser perseguits pels acusats amb el seu vehicle, amb el qual grinyolaven rodes amb intenció d’acoquinar-los.

Al mateix temps, els deien que anaven a matar-los i a ruixar-los amb gasolina i calar-los foc. En tot moment van anar esgrimint la cadena que portaven i que ja els havien mostrat.

Per aquests fets, la fiscal sol·licita l’obertura de judici oral contra els dos acusats i la pena de tres anys i nou mesos de presó per dos delictes d’amenaces i un altre d’odi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 14 =