25n
25N
25N

Quasi un milió de màscares i 10.000 ulleres de protecció i EPIs arriben a la Comunitat Valenciana

Los cargamentos de material sanitario, procedente de China, llegan a la Comunitat Valenciana esta tarde

Quasi un milió de màscares i 10.000 ulleres de protecció i EPIs arriben a la Comunitat Valenciana
31/03/2020 -

La Comunitat Valenciana rep, hui, dos nous carregaments procedents de la Xina amb material sanitari que la Generalitat va comprar per valor d’11 milions d’euros, Els dos vols arriben hui, una vegada realitzats els lots, es començarà amb el repartiment entre els diferents centres sanitaris en el context de l’Operació Ruta de la Seda, que el Consell ha posat en marxa per a garantir el subministrament del material per a fer front al coronavirus.

El primer avió aterrarà, de nou, a Saragossa, i està previst que arribe a meitat tard, ja que eixia a les 4 de la matinada, hora espanyola, des de la Xina. Aquest primer carregament transporta més de 600.000 màscares – 400.000 quirúrgiques i més de 200.000 FPP2 –, 10.000 ulleres de protecció ocular i 10.031 equips de protecció individual.

A aquest enviament se li sumarà un altre carregament amb més de 300.000 màscares FPP2, que arribarà aquesta vesprada a la Comunitat Valenciana. I és que s’ha aprofitat un vol de la companyia Air China, entre Xangai i Barcelona, per a incorporar més material sanitari. D’aquesta manera, en total, els centres sanitaris valencians comptaran amb quasi un milió de màscares, així com 10.000 ulleres de protecció ocular i EPIs.

Com ja va ocórrer amb l’enviament de la setmana passada, una vegada aterren els carregaments es transportaran en camions a un centre logístic de la Generalitat Valenciana per a, després, distribuir-los entre els departaments de salut i els centres sociosanitaris del territori valencià.

Però això no és tot, ja que la Generalitat continua treballant intensament per a tancar nous vols amb més material sanitari, suplint així les necessitats que demanden els professionals del sector. I és que garantir el proveïment de les pròximes setmanes és fonamental per a protegir la salut de tots els valencians i valencianes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 2 =