25n
25N
25N

Doraemon torna als televisors dels valencians

El contingut infantil ocuparà una part important de la graella de programació

Doraemon torna als televisors dels valencians
11/06/2018 -

Després de l’èxit d’ahir, en el qual la nova televisió pública valenciana arrancava les seues emissions amb una programació especial, À Punt ha clarejat hui amb la seua graella de programació regular. Així, a més de les edicions d’informatius i dels dos programes estrella – ‘El Matí À Punt’ i ‘À Punt Directe’- que coparan els matins i les vesprades, els continguts infantils també tindran un paper important en aquesta renovada televisió valenciana.

D’aquesta manera, mítiques sèries com ‘Doraemon’, ‘Stargate’ o ‘Detectiu Conan’ tornen a les pantalles de tots els valencians, com a part essencial de les seues emissions regulars. Cada matí, els més xicotets podran tornar a gaudir dels dibuixos animats de llavors, i en valencià. Una notícia que ha alegrat als espectadors d’À Punt, que ja podran tornar a gaudir en família dels continguts que oferirà la nova televisió pública valenciana.

No obstant això, aquesta aposta pel contingut infantil també està més que present en el web d’À Punt, on compta amb un espai diferenciat i exclusiu per al públic infantil. En aquest sentit, entre els continguts, que els més xicotets ja poden veure en el portal, es troben sèries tan reeixides com ‘Calcetins’ (Socks), ‘Els meus monstres i jo’ (The shadownsters) i ‘Trip & Troop’, així com produccions mítiques que ja estaven doblades en valencià com ‘Doraemon’, que ha acompanyat a moltes generacions, o ‘Hamtaro’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − disset =

CCCC
torrent