25n
25N
25N

Condemnat a un any i tres mesos de presó per gravar a la seua cunyada amb el mòbil mentre es canviava de roba

L’Audiència de València confirma la sentència que li declara culpable d’un delicte de descobriment i revelació de secrets

Condemnat a un any i tres mesos de presó per gravar a la seua cunyada amb el mòbil mentre es canviava de roba
24/04/2020 -

La Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de València ha confirmat la sentència dictada per un jutjat penal que imposa un any i tres mesos de presó a un home per gravar amb el seu telèfon mòbil a la seua cunyada mentre aquesta es canviava de roba, fets que constitueixen un delicte de descobriment i revelació de secrets.

La resolució ara confirmada estableix també una multa de 2.160 euros per al penat, així com una indemnització de 500 euros a favor de la víctima per danys morals, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets van succeir el 3 d’agost de 2014, a l’apartament dels pares de l’acusat, situat al Perelló (València). L’home va aprofitar que la seua parella havia eixit a comprar per a convidar a la seua cunyada a canviar-se de roba en una de les habitacions de la planta baixa de l’habitatge per a anar després a la platja.

En aqueixa habitació, sobre una taula de nit pegada a la paret, ell havia col·locat prèviament el seu telèfon mòbil amb el dispositiu d’enregistrament de vídeo activat.

La víctima, llavors de 22 anys d’edat, es va canviar de roba però va descobrir el telèfon i, presa del pànic, va esborrar l’enregistrament, va eixir del dormitori i va demanar explicacions al seu cunyat.

AGREUJAMENT ANSIETAT

Quan la seua germana va tornar al domicili, la xica li va comptar l’ocorregut. Aquest incident va suposar un agreujament del trastorn d’ansietat generalitzada que la perjudicada ja patia en aqueixes dates.

L’Audiència de València ha desestimat ara el recurs d’apel·lació presentat pel condemnat contra la sentència del jutjat penal, en considerar que aquesta resolució és “totalment coherent i raonable” i no apreciar en ella cap vulneració del dret a la presumpció d’innocència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − onze =

museo prehistoria