25n
25N
25N

On votar a València per a les eleccions municipals del 26 de maig

Com saber on he d’anar a votar a València i quina documentació he de portar

On votar a València per a les eleccions municipals del 26 de maig
16/05/2019 -

En poc més d’una setmana, la ciutadania valenciana té una cita en les urnes. Molts es pregunten, encara, què es vota el 26 de maig de 2019 a València, però la resposta en senzilla: les eleccions municipals i europees. D’aquesta manera, tots els valencians i valencianes, majors de 18 anys, podran exercir el seu dret al vot tant de manera presencial, com el vot per correu, sempre que ja ho hagen sol·licitat.

Els requisits per a poder votar, a més de ser major d’edat, són molt senzills: estar registrat en el cens o padró municipal com a resident, o en el cas de no estar empadronat o haver canviat de domicili sense haver actualitzat el padró, serà necessari acudir a l’ajuntament corresponent per a realitzar el canvi.

On he d’anar a votar el 26 de maig a València?

En tota Espanya, l’elector haurà d’anar a votar en el Col·legi i Mesa electoral que se li haja assignat, en funció de l’adreça de residència que aparega reflectida en el cens municipal, que es pot consultar a través de la pàgina web Oficina del Cens Electoral. Així i tot, en l’adreça que aparega en el padró, s’enviarà una targeta censal amb tota la informació per a anar a votar el pròxim 26-M.

Què he de portar per a votar?

El document que cal portar per a votar en les eleccions del 26 de maig és el document d’identificació original, ja que no s’admeten fotocòpies. Això és, DNI, passaport o permís de conduir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria