25n
25N
25N

L'abonament especial de Falles 2020 es podrà comprar a partir del 9 de març

L’abobament especial oferirà viatges il·limitats durant 7 dies de Falles per només 7 euros

L'abonament especial de Falles 2020 es podrà comprar a partir del 9 de març
27/02/2020 -

Queda poc per a poder comprar l’abonament especial de falles 2020, que es podrà utilitzar, de manera il·limitada, durant 7 dies de Falles i per només 7 euros. Per primera vegada, València comptarà amb aquest abonament especial que, a més, serà vàlid tant per a Metrovalencia i EMT, com per a MetroBús. Tots els mitjans de transport públic unificats en un únic títol, que també podran utilitzar les persones usuàries de tots els municipis de l’àrea metropolitana de València.

Aquest títol integrat, impulsat per l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), també es llançarà durant la celebració de les Festes de la Magdalena de Castelló, així com durant les Fogueres d’Alacant. I és que del que es tracta és de potenciar l’ús del transport públic, i més en dates en les quals s’espera una important aglomeració de gent.

Per això, Metrovalencia, a més d’oferir el seu servei de metro nocturn, també reforçarà el seu servei durant les Falles de València. De fet, en 2019, des de la nit del 15 de març fins a la matinada del 20 de març, els serveis de metro i tramvia van funcionar de manera ininterrompuda, 24 hores al dia, per a garantir un servei òptim de transport públic.

I el mateix ocorre amb les línies de l’EMT. Així, l’Empresa Municipal de Transports de València ja ha avançat el dispositiu especial per a les Falles 2020, que arrancarà el pròxim 1 de març amb el reforç de les línies per a facilitar el desplaçament a actes com la Crida o les mascletaes de la plaça de l’Ajuntament. Així mateix, per a la mascletà vertical d’aquest dissabte, l’EMT incrementarà el servei de les línies 19, 32, 92, 93, 95, 98 i 99, des de les 15.30 fins a les 23.00 hores.

On comprar l’abonament especial de les Falles 2020

A partir del 9 de març, i fins al 19 de març, les persones interessades podran comprar aquest abonament als punts de venda habituals, és a dir, estancs, quioscos, taquilles i màquines expenedores automàtiques de Metrovalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − dotze =