25n
25N
25N

On aparcar gratis a les Falles de València

Si no saps on aparcar a les Falles de València, descobreix les zones d’aparcament gratuït

On aparcar gratis a les Falles de València
25/02/2020 -

L’Ajuntament de València ha anunciat, al bàndol de Falles 2020, on es podrà aparcar a València durant les Falles, així com les vies d’emergència o d’evacuació de l’epicentre de la festa. Per això, tant si eres resident de València i no saps on deixar el cotxe o si tens pensat visitar i accedir a la ciutat en plenes Falles amb el teu vehicle, presta atenció d’on queda totalment prohibit estacionar vehicles i on estan situades les zones d’aparcament habilitades.

Queda prohibit aparcar des de les 22.00 hores del dia 29 de febrer, dia anterior a l’inici de les mascletaes, fins a les 04.00 hores del 20 de març als següents carrers, excepte autorització expressa:

Plaça de l’Ajuntament, av. Marqués de Sotelo, carrer de Sant Pau, carrer de Xàtiva (des del passeig de Russafa fins a la pl. de Sant Agustí) carrer de Roger de Lauria (des de la plaça de l’Ajuntament fins al carrer de Pascual i Genís), carrer de Correus, carrer de Pérez Pujol, carrer de les Barques, carrer del Pintor Sorolla, carrer de la Barcelonina, carrer del Poeta Querol (tram comprés entre el carrer de Minyana i el carrer dels Ballesters, i el carrer de les Barques i el carrer del Pintor Sorolla), carrer de la Sang, carrer del Periodista Azzati, carrer de Sant Vicent Màrtir (des de la plaça d’Espanya fins a la plaça de la Reina), av. de Maria Cristina i la plaça del Mercat, carrer d’en Llop, carrer de Cotanda, carrer de Moratín (entre el carrer de Santa Eulàlia i el carrer del Portal de Sant Jordi), carrer de Ribera, passeig de Russafa.

Aparcaments a les Falles de València

Hi haurà quatre zones habilitades d’aparcament que s’han organitzat depenent de l’accés que s’utilitze per entrar a la ciutat:

  • Per a l’accés des de la V-21 (Castelló i Barcelona) la zona habilitada d’aparcament és l’avinguda d’Aragó i zona de la Universitat Politècnica.
  • Per a l’accés des de la V-31 (Alacant i Albacete), les zones de l’avinguda dels Germans Maristes i av. d’Antonio Ferrandis.
  • Per a l’accés des de l’A-3 (Madrid), es podrà estacionar vehicles a les zones del carrer Tres Forques, avinguda de les Tres Creus i carrer Campos Crespo.
  • I per últim, per als qui utilitzen l’accés des de la CV-35 (Ademús), podran trobar aparcament a les illes compreses entre l’avinguda del Mestre Rodrigo, l’avinguda de Burjassot, l’avinguda de Menéndez Pidal i l’avinguda de Tirso de Molina.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − huit =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19