25n
25N
25N

'Dónalo', la iniciativa que connecta ONGs amb persones que volen ajudar

L’equip de Tablondeanuncios.com ha posat en marxa aquesta iniciativa per a ajudar les persones més vulnerables mitjançant donacions

'Dónalo', la iniciativa que connecta ONGs amb persones que volen ajudar
27/03/2020 -

Davant la situació causada per la propagació del Covid-19, són moltes les mostres de solidaritat que s’estan duent a terme per a aportar el nostre granet d’arena en aquesta lluita contra la pandèmia. Eixe mateix sentiment és el que ha portat a l’equip de Tablondeanuncios.com a crear la iniciativa ‘Dónalo’ per a ajudar als col·lectius més vulnerables. I és que com expliquen, “les ONGs i associacions benèfiques ens han traslladat la seua preocupació davant el que vindrà després del període d’aïllament, moment en el qual la situació de les persones en risc d’exclusió social empitjorarà dramàticament”.

D’aquesta manera, i amb l’objectiu de pal·liar aquesta situació, més de 50 ONGs i associacions benèfiques de tota Espanya s’han unit a aquest projecte en el qual, a través de la web tablondeanuncios.com/donaciones, persones que volen ajudar es connectaran amb aquestes ONG i associacions per a donar tota classe de productes, com a aliments, roba o joguets, a excepció de donacions monetàries que no estan admeses.

Sens dubte, una bona iniciativa que permetrà a aquelles persones interessades col·laborar des de casa. Així mateix, també s’ha habilitat la possibilitat de “Demanar donació” perquè totes aquelles persones que ho necessiten, puguen sol·licitar ajuda i “rebre la solidaritat d’altres ciutadans i ciutadanes”.

I, Com funciona? Només hauràs d’accedir a la pàgina web, punxar a realitzar una donació, emplenar un xicotet qüestionari, afegint imatges, i arribarà a les entitats benèfiques més pròximes al lloc de residència de la persona donant. A més, la persona usuària també podrà triar a l’associació a la qual va destinada la seua donació, que contactarà per a acordar el lliurament.

Finalment, des de l’equip de Tablodeanuncios.com es donen una sèrie de consells a tindre en compte abans de realitzar una donació. En aquest sentit, per a la roba usada, els llibres i els joguets es recomana que estiguen en bon estat, el mateix que per als mobles i electrodomèstics que, a més, han de funcionar correctament.

Quant als aliments, el més demandat són els no peribles. Així mateix, és necessari que no hagen sobrepassat la data de caducitat, que els embalatges estiguen en bon estat i que es respecten les cadenes de fred.

Finalment, respecte a les coses per a bebé, és important que els productes d’higiene infantil estiguen sense usar i els productes de cosmètica no hagen sobrepassat la data de caducitat. A més, la roba i productes de premamà són molt demandats.

Per descomptat, també hi ha una opció per a ajudar a les protectores d’animals que tanta ajuden necessiten en aquests moments de crisis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =