25n
Orgull
Orgull

L'Espai d'Igualtat d'Alfafar projectarà un documental en el qual han participat diverses dones del municipi

El pròxim 25 de febrer en l’Espai d’Igualtat d’Alfafar es projectarà el documental “Lletra de dóna” de Maribel Rocafull. En ell han participat deu dones narrant les seues inquietuds i motivacions a l’hora d’escriure

L'Espai d'Igualtat d'Alfafar projectarà un documental en el qual han participat diverses dones del municipi
06/02/2017 -

El pròxim 25 de febrer en l’Espai d’Igualtat d’Alfafar es projectarà el documental “Lletra de dóna” de Maribel Rocafull. En este curtmetratge participen dones d’Alfafar que de forma altruista han volgut formar part d’este reportatge.

Es tracta d’un documental en el qual deu dones narren les seues inquietuds i motivacions a l’hora d’escriure, una peça que mostra la realitat de les dones que escriuen habitualment.

L’autora explica que es va adonar que moltes d’elles escriuen, però no comparteixen els seus relats per por o per vergonya. Va considerar este fet en un Taller d’Escriptura Creativa de la Universitat Jaime I de Castelló i llavors va pensar a crear este curtmetratge.

Amb el curtmetratge vol normalitzar el fet de l’escriptura en tot tipus de dones, i demostrar que escriure no és un fet extraordinari que només puguen practicar persones amb formació literària o intel·lectual. L’escriptura és, per a algunes dones, una teràpia que els serveix per a expressar els seus sentiments.

El dia 8 de març es projectarà també en l’UJI amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Des de l’Espai d’Igualtat d’Alfafar s’aposta una vegada més per la igualtat, recolzant iniciatives com este documental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =