25n
25N
25N

Una psicòloga i un podòleg valencians, entre els 25 professionals de la salut més valorats a Espanya per Doctoralia

Una psicòloga i un podòleg valencians, entre els 25 professionals de la salut més valorats a Espanya per Doctoralia
16/01/2019 -

Doctoralia ha revelat els noms dels 25 guanyadors de la V edició dels ‘Doctoralia Awards’, els guardons que distingeixen als professionals de la salut més valorats en la seua especialitat. Entre els reconeguts estan el podòleg Juan José Martínez Bertolin (Mislata-València) i la psicòloga Amparo Calandín (València).

Els especialistes han sigut triats tant pels seus pacients com pels seus companys de professió, la qual cosa distingeix a aquests premis en l’àmbit de la salut. Així mateix, en la selecció també s’ha valorat la contribució dels experts a la comunitat de pacients de la plataforma, resolent els seus dubtes relacionats amb temes de salut de forma totalment gratuïta. En aquesta edició la presència femenina s’ha vist, a més, incrementada per segon any consecutiu, d’un 29% a un 36% de guanyadores.

Les opinions dels pacients, per a triar als guardonats, han estat basades en l’atenció rebuda, la puntualitat i les instal·lacions del professional visitat. Per part seua, els vots de companys d’especialitat han atés criteris com la professionalitat, experiència i trajectòria.

Segons comenta el cofundador de Doctoralia, Frederic Llordachs, l’objectiu dels premis és “donar visibilitat a aquells especialistes que exerceixen la seua professió de forma excel·lent i que estan totalment bolcats en l’atenció dels seus pacients”. En definitiva, es reconeix als professionals que “contribueixen al fet que, gràcies a l’ús de la tecnologia, l’experiència en salut del pacient siga més humana”, afirma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 1 =