25n
25N
25N

Més de 70 docents aprenen com aplicar l'àlbum il·lustrat a classe

Més de 70 docents aprenen com aplicar l'àlbum il·lustrat a classe
10/01/2018 -

Les I Jornades “Àlbum il·lustrat i escola” tindran lloc al centre d’innovació Las Naves divendres 12 i dissabte 13 de gener i a elles assistiran més de 70 docents procedents de centres d’Infantil, Primària, Secundària i escoles oficials d’idiomes de la Comunitat Valenciana. Està organitzat pel CEFIRE, organisme que ofereix formació continua i gratuïta al professorat.

Des de la xarxa Connecta Cultura, la fundació municipal Las Naves dóna suport i impulsa iniciatives innovadores que milloren la vida de les persones a través de la creativitat, la creació i els recursos culturals.

“Àlbum il·lustrat i escola” és un curs de formació del professorat amb el qual el CEFIRE pretén dotar-lo d’eines d’innovació pedagògica que incideixen directament en l’alumnat. L’àlbum il·lustrat és un material molt complet des del punt de vista pedagògic, que desenvolupa la sensibilitat artística i el sentit crític. A més, promou la reflexió i el diàleg, al mateix temps que permet, segons les persones que han organitzat aquestes jornades, “desxifrar diferents llenguatges (textual i visual) que ajuden a l’aprenentatge de la llengua i la literatura, a més de gaudir d’una obra d’art”.

Una vegada finalitzen aquestes jornades, el Servei de Formació del Professorat dissenyarà, a partir dels continguts descoberts i treballats aquests dies en Las Naves, cursos semipresencials de caràcter estrictament pràctic. I, una vegada acabe el curs escolar, es duran a terme altres jornades per compartir les experiències de posada en pràctica.

Las Naves, a través de la seua xarxa ConnectaCultura, impulsa i dóna suport a iniciatives innovadores que milloren la qualitat de vida de les persones a través de la creativitat, la creació i els recursos culturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 19 =

bombers
CCCC
Valencia activa