caixa popular

Entra en funcionament el doble sentit a l'Avinguda de l'Oest

Entra en funcionament el doble sentit a l'Avinguda de l'Oest
08/08/2017 -

L’avinguda de l’Oest té des de hui doble sentit en tota la seua extensió, per un període aproximat de 3 mesos. Tal com ja s’havia anunciat, la redefinició del sentit del trànsit en aquesta via ve motivat per les obres d’urbanització que s’estan duent a terme en el carrer de Sant Vicent. Es tracta d’una actuació coordinada entre les regidories de Desenvolupament Urbà i de Mobilitat Sostenible.

El doble sentit de circulació en tot el traçat de l’avinguda de l’Oest es mantindrà mentre duren les obres de reurbanització en l’entorn dels carrers Padilla, Periodista Azzati i Sant Vicent (entre la plaça de Sant Agustí i el carrer del Periodista Azzati) que van començar el passat mes de juliol. Amb la finalitat de facilitar la mobilitat de persones i vehicles en tota l’àrea, des dels Servicis Municipals d’Obres d’Infraestructura, de Mobilitat Sostenible, Policia Local i EMT, es va prendre la decisió de derivar el trànsit rodat per l’avinguda de l’Oest. El doble sentit està previst en el PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible), aprovat per l’anterior govern municipal en 2013.

Durant la passada nit s’ha procedit a replantejar i executar les marques vials de l’avinguda de l’Oest i del carrer Sant Pau. I al llarg del matí de hui dimarts, dia 8, i una vegada tanca el perímetre d’actuació, s’han realitzat les tasques d’adequació dels semàfors a la nova ordenació, col·locació de balises i senyalització vertical, de manera que des de primera hora de la vesprada de hui, l’avinguda dispose el seu nou doble sentit al llarg de tot el seu traçat, des de la plaça de Bruges fins a la de Sant Agustí. L’obra ha sigut realitzada per l’empresa contractista i coordinada des del primer moment i durant tota la nit pel personal tècnic de Mobilitat. Tal com s’ha subratllat des del Servici de Mobilitat Sostenible, s’han efectuat les labors d’adequació en horari nocturn perquè l’afecció al trànsit haja sigut la menor possible i amb les màximes garanties de seguretat.

A partir de les 16 hores aproximadament, l’empresa contractista tancarà el carrer de Sant Vicent i es posaran en funcionament els semàfors que regulen la intersecció de l’avinguda de l’Oest amb la plaça de Sant Agustí i carrer de Sant Pau, adequats a la desviació. Una vegada en marxa, es desviaran també les línies d’EMT amb recorreguda i parada en la zona: són 12 línies que van pel carrer Sant Pau (7, 9, 10, 11, 13 ,62 ,67, 70, 71, 73, 81, 84) i se sumen la 7, 27 i 73 que van per l’avinguda de l’Oest en doble sentit (en total, 15 línies passant per Sant Agustí).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats