25n
25N
25N

Un DJ convoca a prendre l'aperitiu des de les seues cases i retransmet una mascletà per a celebrar San José

Un DJ convoca a prendre l'aperitiu des de les seues cases i retransmet una mascletà per a celebrar San José
19/03/2020 -

Un DJ valencià, que amenitza totes les vesprades als seus veïns amb música després dels aplaudiments convocats com a iniciativa ciutadana per a mostrar agraïment als col·lectius que lluiten contra el coronavirus, ha proposat aquest dijous, San José, dia gran de Falles, prendre un aperitiu que ha acabat amb una mascletà i l’himne de València retransmesos des dels seus altaveus instal·lats a la terrassa.

Xino DJ, des del seu àtic del cèntric carrer Gravador Esteve de València, posa música per a alçar els ànims als seus veïns i aquest dijous ha decidit sumar-se a la iniciativa #FestivalDelsBalcons en la qual els músics valencians han tocat a les 12 hores des de les seues cases ‘Paquito el Chocolatero’ i ‘Amparito Roca’ però ha sumat al programa una ‘quedada’ per a “traure el vermut al balcó”.

Així, els veïns han eixit als seus balcons, terrasses i finestres a prendre l’aperitiu mentre ha amenitzat 15 minuts amb música “ballable i positiva” fins a les 14 hores alguns d’ells amb la seua vestimenta fallera, brusa o mocador com incitava la convocatòria.

Jose Gómez Barona, DJ professional, va decidir, des del primer dia de confinament intentar alçar l’ànim als seus veïns així en la primera convocatòria que va haver-hi per a eixir a aplaudir especialment als sanitaris pel seu treball en la lluita contra el coronavirus, va decidir sumar música alegre als aplaudiments per a alçar l’ànim.

Després d’eixa primera cita que es va celebrar a les 22 hores del dissabte no ha parat d’acudir totes les vesprades, a les 20 hores, amb la seua música, ja que els seus veïns han aplaudit la iniciativa que cada vegada va sumant a més gent fins al punt que, al costat de dues persones més, ha creat un grup per a connectar als veïns.

Després d’informar de la creació del grup de whatsapp col·laboratiu a través de les botigues obertes pel barri ja s’han sumat prop de 166 persones en un parell de dies, no sols del seu carrer, sinó també d’altres confrontants, i en ell ofereixen i intercanvien serveis tant veïns com establiments.

EL DJ, que se sent privilegiat per estar bé, tindre gos i terrassa, continuarà posant música totes les vesprades però sempre positiva, per a alçar l’ànim. Després de la primera intervenció amb l’himne de l’alegria, que va rebre multitud d’aplaudiments i l’agraïment d’una prima seua que és la que va proposar crear el grup, ha seguit un repertori de música alegre amb ‘sobreviuré’ i ‘resistiré’ a la que continuarà sumant unes altres preferiblement espanyoles.

Gómez, a més de mesclar música en locals com a Ràdio City a València, té, al costat d’un soci, Newentun (Resistance & Solidarity), un segell discogràfic i productora musical nascuda en 2017 per a donar suport a l’escena Reggae valenciana en format vinil. Amb aquesta inciativa busquen donar visibilitat a la bona salut de la qual gaudeix aquesta música i l’ambient que es respira en la comunitat, creant esdeveniments com Cabanyal Reggae pels quals passen les millors bandes, artistes, dj’s, selectes de la terreta i del panorama nacional, segons detalla en el seu web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =