25n
25N
25N

Divendres que ve tens una cita amb Esperanza y Sonrisa

L’Associació de Càncer Infantil Esperança i Somriure participarà en el concert d’UP Hotel per a recaptar fons

Divendres que ve tens una cita amb Esperanza y Sonrisa

Divendres que ve 3 de març de nou l’Estació del Nord es vestirà de gala per a rebre el Gran Concert de Duos, a partir de les 20.00 hores, en el qual l’Asociación Esperanza y Sonrisa muntarà un estand amb la finalitat de recaptar fons i donar a conéixer la labor d’esta associació sense ànim de lucre. L’esdeveniment tindrà lloc en l’UP Hostes de València i, amb l’entrada de cinc euros, es podrà gaudir moltes actuacions així com d’un gran final de festa i d’una consumició.

L’Asociación Esperanza y Sonrisa va ser fundada per Amparo Ruiz, mare de Iraila, la xiqueta valenciana que va participar en el concurs La Veu Kids de Tele 5, i que el seu somni era guanyar molts diners per a donar-ho a tots els xiquets amb càncer. Des de l’Associació, fundada després de la mort de la xiqueta durant l’emissió del concurs, es realitzen moltes activitats solidàries amb la finalitat de recaptar fons per a la recerca d’esta malaltia. Tot el que recapten va destinat a l’Institut de Recerca Sanitària en el seu departament d’Oncologia Infantil de l’Hospital la Fe de València. Pel que des de la seua pàgina de Facebook animen a tots a acudir als esdeveniments i a donar diners amb la finalitat d’eradicar esta malaltia.

Per a esta ocasió, Esperanza y Sonrisa disposarà d’un estand en l’esdeveniment on participaran Andrea Soto, Sweet Carla, Jaime Sánchez, Dani Fuentes, Juan Carlos, Luis González, Melani, Estefania… entre uns altres. De la mateixa manera, altres associacions com Peloki també participen en favor d’esta causa amb obres de teatre i espectacles varis. A més, que des de l’Associació es participa en diversos mercadets, fires i allí on són cridats per a recaptar fons. Des d’Esperanza y Sonrisa s’admeten idees d’actuacions i esdeveniments per a aconseguir finançament en la recerca del càncer infantil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 6 =