25n
25N
25N

Divalterra i la Secretaria Autonòmica d'Ocupació col·laboraran per a crear llocs de treball

Divalterra i la Secretaria Autonòmica d'Ocupació col·laboraran per a crear llocs de treball
05/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, i el secretari autonòmic d’Ocupació i director general del SERVEF, Enric Nomdedéu, han acordat avaluar la xarxa d’Agents de Desenvolupament Local (ADL) a través de Divalterra, empresa pública de l’ens, que realitzarà un mapatge per a identificar les necessitats dels municipis.

La vicepresidenta ha assenyalat que aquesta col·laboració segueix la filosofia de “rescatar persones” en matèria d’ocupació i a més mostra una sintonia de treball entre la Diputació i la Conselleria d’Economia.

El mapatge d’Agents de Desenvolupament Local permetrà situar la seua distribució en els municipis i comarques valencianes i identificar les necessitats que puguen tenir els mateixos, una iniciativa que fins ara no s’havia dut a terme i els resultats de la qual es posaran a la disposició del SERVEF.

A més, Nomdedéu ha destacat que una vegada valorada la situació de les poblacions respecte als Agents de Desenvolupament Local, la Secretaria Autonòmica d’Ocupació facilitarà els recursos necessaris perquè la xarxa arribe a tots els municipis i comarques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =