caixa popular

Divalterra ha mobilitzat a més de 250 brigadistes en els incendis d'Artana i Tavernes de la Valldigna

Divalterra ha mobilitzat a més de 250 brigadistes en els incendis d'Artana i Tavernes de la Valldigna
01/08/2016 -

Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, ha mobilitzat en els últims dies a més de 250 brigadistes forestals, els quals s’han integrat en els dispositius d’extinció dels incendis forestals d’Artana (Castelló) i Tavernes de la Valldigna.

Concretament, en el sinistre d’Artana, han participat 37 brigades forestals, compostes per 152 brigadistes, els moviments de les quals han sigut dirigits per deu coordinadors.

De manera paral·lela, prop d’un centenar de brigadistes de Divalterra, pertanyents a 21 brigades han intervingut en les labors de lluita contra el foc de Tavernes de la Valldigna, acompanyats de quatre coordinadors.

Les brigades forestals de la Diputació de València actuen com a serveis complementaris en l’extinció, centrant la seua labor en labors de perimetratge i la creació de reguardes després del foc.

La intervenció de l’equip de Divalterra es realitza en coordinació amb els altres organismes implicats en la lluita contra els incendis forestals, sota el comandament únic de l’Agència de Seguretat i Resposta davant les Emergències de la Generalitat Valenciana.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018