caixa popular

Es lliuren els distintius de qualitat turística a empreses de València

Ya son un total de 86 las entidades distinguidas con esta certificación

Es lliuren els distintius de qualitat turística a empreses de València
16/05/2018 -

Un total de 27 establiments i servicis de València han rebut hui el distintiu de ‘Compromís de Qualitat Turística’ de SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) en el Palau de Congressos. La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha sigut l’encarregada de lliurar aquests guardons, junt amb el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata. Així, ja són un total de 86 les entitats distingides amb aquesta certificació de qualitat.

Entre les entitats que han rebut aquest distintiu es troben empreses d’allotjaments, transport, restaurants, comerços, agències de viatges i servicis municipals. Entre elles hi ha la Delegació Municipal de Residus Sòlids i l’Escola Municipal de Vela, que s’han unit a la Secció Municipal de Platges (amb les huit platges de la ciutat ja distingides), l’Associació Gremial Provincial d’Auto Taxis de València, o diferents empreses de la franja marítima, tant de La Marina de València com del passeig de la Malva-rosa.

Durant el lliurament dels reconeixements, la regidora de Turisme ha destacat que «aquests distintius són molt més que un reconeixement a l’esforç i compromís que duen a terme empreses, entitats i servicis turístics de València, en matèria de qualitat. Són la confirmació que, en la nostra ciutat, existeix un propòsit comú per l’excel·lència en el servici i l’atenció als nostres visitants».

Per la seua banda, el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha volgut agrair l’esforç a totes les entitats de la ciutat hui reconegudes, per «valorar la singularitat de l’oferta turística de València». Actualment, la ciutat ocupa la segona posició en el rànquing autonòmic en nombre de distintius SICTED, representant el 10,5% del total de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, Francesc Colomer ha volgut ressaltar que «València és una destinació madura en el marc del SICTED», al mateix temps que ha destacat el dinamisme del projecte en la ciutat, gràcies al treball dels grups de millora que treballen diàriament perquè «València continue oferint experiències turístiques excel·lents, que aporten rendibilitat al sector i que, en definitiva, contribuïsquen a la desestacionalització i a l’increment de la despesa turística».

Així mateix, José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç, ha explicat que «València és una bona destinació amb un enorme potencial. Des de 2015, som la delegació territorial de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i gràcies a SCITED fem un pas més en l’objectiu de tutelar el sector en matèria de qualitat. Amb aquesta eina, les empreses que hui reben el diploma han pogut millorar la gestió de la qualitat, augmentant la percepció de fiabilitat del servici per part del client. València ha de situar-se com a una destinació capdavantera en el territori espanyol i europeu gràcies a establiments com els que estan hui ací».

En aquest sentit, Sandra Gómez ha recalcat «la participació tant d’entitats públiques com privades, i la col·laboració entre elles està resultant imprescindible per a l’èxit d’aquest projecte que pretén posicionar la ciutat de València com a una destinació de qualitat que atorga als turistes l’oportunitat de viure experiències úniques i singulars a recordar».

SICTED

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és una metodologia dirigida a la millora contínua en la prestació de servicis turístics que impulsen conjuntament la Secretaria d’Estat de Turisme i les comunitats autònomes. Mitjançant la signatura de convenis de col·laboració, els diferents territoris gestionen el seu desenvolupament i implementació. El seu objectiu principal és obtenir un nivell homogeni d’alta qualitat en tots aquells servicis amb els quals interactua un turista en una destinació. Així mateix, pretén fomentar entre cada agent implicat la millora contínua del turisme a través de la Mesa de Qualitat.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris