25n
25N
25N

Un dispositiu amb 460 policies i 60 bombers, previngut per a actuar en cas de fortes pluges a València

Un dispositiu amb 460 policies i 60 bombers, previngut per a actuar en cas de fortes pluges a València
13/09/2019 -

L’Ajuntament de València té un dispositiu format per 460 policies, 60 bombers i 37 voluntaris de Protecció Civil que està previngut, i coordinat amb la resta de serveis municipals, davant qualsevol contingència que puga sorgir durant les pròximes hores com a conseqüència de la DANA.

El regidor de Protecció Ciutadana, Bombers i Protecció Civil, Aarón Cano, ha anunciat que davant el nivell roig d’alerta els serveis d’emergències municipals s’estan coordinant des d’aquest dijous amb els ajuntaments d’altres municipis confrontants per a oferir assistència en el cas que siga necessària, així com per a reforçar la coordinació davant la possibilitat d’intenses pluges.

Cano ha impulsat aquesta col·laboració intermunicipal durant tota la nit després de convocar aquest dijous a la vesprada al gabinet de crisi d’Emergències del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL).

“És fonamental que tots els nostres serveis d’emergències oferisquen la seua col·laboració als municipis veïns, però també que estiguem totalment coordinats per a actuar conjuntament davant qualsevol situació que puga comprometre la seguretat de la població”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

CCCC
torrent