La Generalitat ha mobilitzat a tots els equips en la seua xarxa de carreteres

La Generalitat ha mobilitzat a tots els equips en la seua xarxa de carreteres
19/10/2018 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, que s’ha desplaçat a Almenara (Castelló) per a conéixer la situació del sud de la província afectada pel temporal de pluges, ha destacat que “en la xarxa de carreteres de la Generalitat s’han mobilitzat tots els equips per a garantir la seguretat de les persones i de moment el trànsit és fluid”.

Així, acompanyada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, la consellera s’ha reunit amb l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, i amb responsables de la Policia Local, Protecció Civil i Brigada d’Obres Públiques del municipi.

Segons ha comentat Salvador, “s’ha registrat en algun punt de la província algun problema puntual que hem tractat de corregir com ha sigut el cas de Cervera, però s’està circulant en tota la xarxa”, i ha destacat que s’està prestant una especial atenció al sud de la província, concretament a les comarques de la Plana Alta i Plana Baixa, en haver-se decretat Emergència 0, situació superior a Nivell Rojo.

Així mateix, la consellera ha insistit que s’està treballant per a “garantir que es mantinga la circulació sempre que es puga prevaldre la seguretat de les persones, aquesta és la nostra premissa número u, i a partir de reforçar la seguretat de les persones prenem totes les mesures que corresponguen”.

En aquest sentit, ha reiterat que “mentre continue la situació d’emergència, estem alerta, coordinats amb el Centre d’Emergències, que és fonamental, i a través del Cegesev, Centre de Gestió i Seguretat Viària, anem traslladant tota la informació sobre la nostra xarxa de carreteres”.

Finalment, la consellera ha fet una crida a la precaució “perquè no s’utilitze el cotxe si no és imprescindible i que s’estiga molt atent a la informació”, així com a la tranquil·litat, ja que “tots els serveis estan coordinats i estem actuant on hi ha alguna incidència”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou