25n
25N
25N

S'estableix el dispositiu de seguretat per al 9 d'Octubre

S'estableix el dispositiu de seguretat per al 9 d'Octubre
30/09/2019 -

Aquest matí s’ha reunit a l’Ajuntament de València la Junta Local de Seguretat per a acabar d’establir el dispositiu amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. L’alcalde Joan Ribó ha assenyalat després d’aquesta trobada en la qual hi ha hagut «total sintonia» entre Ajuntament i Delegació de Govern, que «serà una gran festa per tots els valencians i les valencianes».

«És una festa per a gaudir, també per a reivindicar, perquè d’assumptes per a reivindicar en tenim, des de la concòrdia i el bon estar», ha assegurat Joan Ribó, alcalde de València, que ha presidit la Junta Local junt amb el delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio. «Nosaltres treballem en la seguretat des d’aquests paràmetres i per a garantir que tot transcórrega amb civisme i tranquil·litat. El 9 d’Octubre és la festa dels valencians i valencianes i hem de gaudir-la».

Ribó ha recordat alguns dels actes inclosos al programa del pròxim 9 d’Octubre. «A més de la processó cívica tindrem els moros i cristians de vesprada, una mascletà, un castell de focs artificials i molta agenda més per a poder gaudir». L’alcalde ha ressaltat la seua convicció que la festivitat arriba «en un moment tranquil en què no apareix cap tensió en l’horitzó que puga plantejar problemes i les celebracions s’estan normalitzant, des de la pluralitat democràtica, però igual que en Falles hem de tindre disposats els mecanismes per a garantir la seguretat, encara que després no siga necessari utilitzar-los». Ha insistit l’alcalde que la Junta Local de Seguretat «es reuneix perquè el dia 9 d’Octubre siga una jornada plena d’actes per a gaudir, i el dispositiu de seguretat està pensat perquè tots els valencians i valencianes puguen gaudir d’eixe dia. Des d’eixes coordenades hem estat treballant». Ribó ha informat que «des de l’Ajuntament farem la recepció de tots aquells grups que vulguen participar en la Processó Cívica del 9 d’Octubre per a organitzar-los conjuntament amb la Delegació del Govern».

El delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio, ha ressaltat la «total i perfecta sintonia entre l’Ajuntament de València, la Subdelegació i Delegació del Govern per a atendre aquests actes amb l’objectiu que la ciutadania recupere la festivitat del 9 d’Octubre com un dia festiu, i reivindicatiu si així ho desitgen, però que es desenvolupe amb la pau i l’harmonia que caracteritzen a la ciutat i al poble de València. Des de la Delegació del Govern farem tot l’esforç perquè funcione vegada el dispositiu de prevenció i de seguretat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + tres =