25n
25N
25N

Dispositiu especial de trànsit per a les activitats d'este cap de setmana

Dispositiu especial de trànsit per a les activitats d'este cap de setmana
02/03/2017 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha organitzat un dispositiu especial de regulació del trànsit per a aquest cap de setmana, 4 i 5 de març, amb motiu de les diferents celebracions i activitats. A més de les mascletaes que tenen lloc a la plaça de l’Ajuntament, se celebra també la Cavalcada del Ninot, la Mascletà de Colors, la Carrera 10K Femenina i el Concurs del Cant de l’Estoreta.

La Cavalcada del Ninot recorrerà els carrers del centre de la ciutat aquest dissabte 4 de març a partir de les 18.00 hores fins a les 23.00 hores, aproximadament. L’itinerari, amb la desfilada de les carrosses de les diferents comissions falleres, es desenvoluparà des del carrer de la Pau, passant per Sant Vicent Màrtir i plaça de l’Ajuntament fins a acabar a Marqués de Sotelo. Es tallarà l’accés al trànsit per la plaça de Tetuan des de les 23.00 hores, i s’habilitarà un carril a Xàtiva per a desviar les carrosses cap a la plaça de Sant Agustí.

A mitjanit, a més, tindrà lloc la Mascletà de Colors en la mateixa plaça de l’Ajuntament amb una duració aproximada de 20 minuts.

La Policia Local de València, en coordinació amb el Centre de Gestió de Trànsit, vetlarà per la regulació de la circulació i es col·locaran tanques i plaques en els punts necessaris.

CONCURS DEL CANT DE L’ESTORETA

El diumenge 5 de març, a partir de les 10.00 hores, té lloc el concurs del Cant de l’Estoreta, acte que forma part del programa oficial de Falles 2017. Està organitzat per la falla Plaça de l’Arbre i patrocinat per la Junta Central Fallera.

Les comissiones participants, amb les seues carrosses, es concentraran en el vial interior del carrer de la Blanqueria, entre el carrer del Pare d’Òrfens i les Torres dels Serrans. Per aquest motiu, es desviarà el trànsit en aquest tram abans de les 8.00 hores del diumenge fins a les 15.00 hores.

Els participants faran el recorregut següent: carrer de les Roques, Roteros, plaça del Carme (on se celebra l’acte principal), carrer del Museu, Salvador Giner, Blanqueria fins a la confluència amb el carrer Pare d’Òrfens i plaça del Carme (on acaba l’acte cap a les 14.30 hores).

CARRERA 10K FEMENINA

I també el diumenge 5 de març se celebra la quarta edició de la Carrera 10K Femenina, que es desenvoluparà des de les 9.00 fins a les 11.00 hores del matí, aproximadament.

Amb motiu d’aquesta prova esportiva, es restringirà l’estacionament al Passeig de l’Albereda entre el pont de l’Exposició i el pont de les Flors. La col·locació de cons per a delimitar l’itinerari, així com el control i la regulació del trànsit, començarà al voltant de les 8.30 hores. L’obertura a la circulació es durà a terme progressivament a mesura que avance la carrera, i segons indique la unitat de la Policia Local present en la zona. Es recomana consultar l’itinerari en el plànol per a conéixer les incidències de cada zona afectada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + vint =

museo prehistoria