caixa popular

Dispositiu especial amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

Dispositiu especial amb motiu de la Setmana de la Mobilitat
15/09/2017 -

Amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, els pròxims dies 16 al 23, el Centre de Gestió de Trànsit hi ha establit un dispositiu especial dirigit a garantir la convivència de vianants i conductors de qualsevol tipus de vehicles i el correcte desenvolupament de les activitats i propostes programades en el marc d’aquesta iniciativa de sensibilització.

La primera de les activitats previstes amb afecció al trànsit de persones i vehicles serà la Fira de la Mobilitat, que se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament durant el pròxim cap de setmana, els dies 16 i 17 de setembre.

Durant la jornada del dissabte 16, el pas de vehicles per la plaça de l’Ajuntament presentarà restriccions al trànsit rodat. Per al desenvolupament de les activitats s’utilitzaran dues zones i es deixarà lliure l’accés a la circulació pel carrer de la Sang per a poder mantindre la desviació establida amb motiu de les obres que s’estan duent a terme al carrer de Sant Vicent Màrtir. Durant aquesta jornada, les restriccions seran efectives d’11:00 a 14:30 i de 17:00 a 20:30 hores.

Al terme de les activitats, i per a poder efectuar el desmuntatge de les instal·lacions de la Fira, sítia davant de l’edifici consistorial, es tallarà el trànsit fins a les 12:00 hores aproximadament del dilluns 18. La zona localitzada davant de l’estàtua de Vinatea es tallarà al trànsit des de les 16:00 hores del divendres i serà ocupada fins a la finalització del desmuntatge el diumenge 17 a la nit.

Per la seua banda, durant la jornada del diumenge 17, es restringirà l’accés al carrer de la Sang, entre les 09:00 i les 20:00 hores, segons el protocol de l’últim diumenge de mes, ja aplicat el 27 d’agost (que va coincidir amb les obres del carrer Sant Vicent Màrtir).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios