25n
Orgull
Orgull

Dispositius especials de trànsit per als pròxims dies

Dispositius especials de trànsit per als pròxims dies
16/01/2017 -

Davant de diversos actes programats per als pròxims dies, la Policia Local i el Centre de Gestió de Trànsit informen d’algunes restriccions a la circulació. 

El Centre Municipal de Gestió del Trànsit ha preparat el dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, que es desenvoluparà al districte de la Saïdia. La tradicional desfilada i benedicció d’animals per determinats punts de la ciutat, així com la disposició de fogueres, marcaran la regulació del pas de vehicles i vianants per les zones definides.

Els actes festius se celebraran hui i demà. La celebració inclou una desfilada de ciutadans i ciutadanes que acudixen amb les seues mascotes (gossos, gats, aus…), així com cavalleries, cotxes de tir i carros de diversos tipus, a l’entorn del carrer de Sagunt (vora la parròquia de Sant Antoni Abat).

El dispositiu especial es durà a terme entre les 12.00 i les 15.00 hores del dimarts dia 17, encara que els talls i tancaments de carrers i el control policial per a garantir la fluïdesa de la mobilitat urbana començaran al voltant de les 9.00 hores. Així mateix, i segons s’informa des del Centre de Gestió del Trànsit, la prohibició d’estacionar en els punts per on transcorre la desfilada estarà vigent des de la una de la matinada del dimarts 17.

De manera paral·lela, cap a les 21.00 hores de la nit de hui s’instal·larà una foguera en un solar al carrer de Maximilià Thous, a l’entorn del carrer de Sagunt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =