caixa popular

Disposicions especials per la carrera 15k nocturna

Disposicions especials per la carrera 15k nocturna
09/06/2017 -

Vora 15.000 corredors participaran en la nit del pròxim dissabte en la V edició de la carrera 15K Nocturna València Banc Mediolanum, en un recorregut amb eixida i meta en el Districte Marítim, que s’estendrà per un bon nombre de carrers de tota la ciutat. Des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha establit un dispositiu especial per a compatibilitzar la normalitat en la mobilitat ciutadana amb el bon desenvolupament de la prova.

La carrera començarà a les 22.30 hores des de l’avinguda del Port, per la qual cosa a les 19.00 h es tancarà el pas als vehicles en la confluència de l’avinguda del Port amb el carrer de la Serradora; i a partir de les 22.30 hores s’iniciaran els talls al trànsit rodat per l’itinerari, que seran progressius a mesura que avance la carrera.

Atés que enguany la carrera coincideix amb el Festival de les Arts, que tindrà lloc en la Ciutat dels Arts i les Ciències, el recorregut de la prova al seu pas pel pont de Montolivet i per la rotonda de la plaça d’Europa es farà en el sentit contrari al de la circulació, per a accedir a l’avinguda de França: es mantindrà obert el Passeig de l’Albereda entre el pont de Montolivet i el de l’Assut de l’Or.

Tant el transport públic com els viatgers del Ferri podran passar per J. J. Dòmine i Enginyer Manuel Soto fins a les 22.30 h, sempre que l’afluència de participants ho permeta.

APARCAMENT PER A LES PERSONES PARTICIPANTS

Per a les persones participants s’ha previst una zona d’aparcament al costat del carrer de l’Enginyer Manuel Soto (en els terrenys d’Adif on s’instal·la la fira de Nadal). Per a facilitar l’accés a aquesta zona, s’habilitarà un carril en sentit contrari en l’avinguda Balears, des del carrer Menorca fins al carrer d’Eivissa per als quals accedisquen des de la zona oest, a partir de les 20.30.

Així mateix, els horaris i recorreguts de moltes línies d’EMT, tant les diürnes com les nocturnes, es veuran alterades i algunes, fins i tot, suprimides abans de l’hora habitual.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats