caixa popular

Elecció del disseny de les falles municipals de Paterna per a 2018

Elecció del disseny de les falles municipals de Paterna per a 2018
02/06/2017 -

Els veïns i veïnes ja han votat els monuments fallers que presidiran la plaça de l’Ajuntament durant les pròximes falles 2018, a través del concurs públic que el consistori ha dut a terme en la conta de Facebook municipal de ViuPaterna.

Les opcions guanyadores han comptat amb un respatler ciutadà del 65%, enfront de un 35% que ha obtingut les altres opcions.

Quant a la falla major, l’opció més votada ha sigut la “Batfalla”, dels artistes fallers David i Paco i dissenyada en 3D per Pau Jota Carrascosa, i en la que es representen els personatges principals dels coneguts còmics sobre la ciutat de Gotham.

Per la seua banda, la proposta més valorada de la falla infantil ha sigut “El Mago de Oz”, una recreació del món de Dorothy i els seus inseparables companys a la cerca del Gran Mag, dissenyada per José Campillo.

La Tinenta-Alcalde Eva Pérez, s’ha mostrat molt satisfeta per l’alta participació dels veïns i veïnes del municipi i hi ha assenyalat que “la publicació del concurs en xarxes socials ha tingut un abast de més de 14.800 persones.”
A més la regidora ha volgut agrair la implicació de la Junta Local Fallera de Paterna “tant en l’organització del concurs com en la seua difusió a través de plataformes digitals.”


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 19 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris