caixa popular

Concurs perquè els veïns voten el disseny de la Falla Municipal

Concurs perquè els veïns voten el disseny de la Falla Municipal
25/05/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, amb la col·laboració de la Junta Local Fallera, ha obert un concurs públic perquè siguen els veïns i veïnes els encarregats de triar les escultures falleres que presidiran la plaça de l’Ajuntament durant les pròximes falles 2018.

A través d’una campanya en el facebook municipal de ViuPaterna, els paterners podran triar, a través dels botons “me gusta” i “me encanta” amb el que compte la xarxa social, el disseny tant del monument de la falla infantil com el de la falla major.

La Tinent-Alcalde Eva Pérez ha agraït públicament la col·laboració i suport de la Junta Local Fallera en aquesta iniciativa i ha explicat que “la falla municipal representa a tots els paterners i paterneres i per això volíem que foren ells els que triaren els dissenys de les falles de l’any que ve, promovent una major participació de la ciutadania en les festes”.

Quant a les eleccions proposades, l’artista faller José Campillo ha sigut l’encarregat de dissenyar els esbossos de la falla infantil. El primer titulat “El Mago de Oz”, recrea el món de Dorothy i els seus inseparables companys a la cerca del Gran Mag, i el segon monument està basat en les aventures dels protagonistes de la pel·lícula infantil “Madagascar”.

Quant a la falla major, els artistes fallers David i Paco junt amb Pau Jota Carrascosa, encarregat del disseny 3D, han presentat la “Batfalla”, en la que es representen els personatges principals dels còmics de Batman i “El soldadito de plomo”, un disseny inspirat en el conegut conte del danés Hans Christian Andersen.

El termini per a votar les diferents opcions finalitzarà el pròxim 1 de juny i els resultats es comunicaran les xarxes socials i en la pàgina web de l’Ajuntament.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats