caixa popular

El disseny de l'activitat del Servei de Joventut de Paiporta començarà aquest dijous

El disseny de l'activitat del Servei de Joventut de Paiporta començarà aquest dijous
30/01/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta té previst desplegar en els pròxims mesos les activitats del servei de Joventut. Amb la finalitat de dissenyar la posada en marxa del servei, la regidoria de Joventut i Esports ha convocat a entitats i associacions locals on hi ha presència important de joves a una reunió informativa, que se celebrarà aquest dijous, 1 de febrer, a les 19.30 hores. El lloc escollit és el mateix Centre Jove, situat al Carrer Literat Azorín, en l’edifici del Poliesportiu Municipal.

Aquest primer espai de trobada servirà per a intercanviar opinions, detectar necessitats i establir sinergies i aliances amb les mateixes entitats de referència dels i les joves.

Segons explica la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, en una carta enviada a les associacions, aquest servei s’encarregarà de “coordinar i executar les polítiques de joventut del municipi, promovent així el desenvolupament personal dels i les joves, afavorint la seua participació social i fomentant la convivència”. Amb aquesta finalitat es va crear una borsa de treball per a contractar un tècnic o tècnica de joventut, que s’acaba d’incorporar a la plantilla de l’Ajuntament.

El consistori vol “establir els mecanismes necessaris per a comptar amb la gent jove”, conscient que “unes bones polítiques de joventut s’hi han de construir amb els i les joves i els seus referents socials”. Amb el seu compromís i treball diari, les associacions locals “han aconseguit aglutinar un bon nombre de persones joves” i s’han convertit en “un dels seus principals agents socialitzadors”.

Per això, l’activitat del futur centre juvenil comença amb aquesta reunió, que servirà per a donar a conéixer les polítiques de joventut que té pensades l’Ajuntament, i també escoltar quina és la proposta de cadascuna de les entitats.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios