25n
25N
25N

Les discoteques Mya i Umbracle de València detecten 12 positius entre els seus treballadors

Les discoteques Mya i Umbracle de València detecten 12 positius entre els seus treballadors
25/07/2020 -

Les discoteques Mya i Umbracle de València han detectat 12 casos de coronavirus entre treballadors de diferents àrees després que un dels seus empleats avisara dijous passat que havia donat positiu després de trobar-se malament. Segons fonts de la companyia, cap d’aquestes persones ha estat treballant aquesta setmana.

Segons han relatat fonts dels espais d’oci –dues sales diferents però que es troben en el mateix emplaçament–, aquest empleat va ser el dijous a fer-se una PCR després de tindre febre i va donar positiu en coronavirus. Des de la companyia han indicat que l’últim dia que aquesta persona va poder estar en els locals va ser dissabte passat.

El mateix dijous, els 54 empleats que treballaven eixa nit es van fer un test d’anticossos a l’Hospital IMED, i només es va detectar que una empleada de la neteja havia passat el virus en una infecció antiga.

L’endemà, es va fer una prova PCR als 151 empleats que treballaven aqueixa nit, i van donar positiu 11 que, segons ha remarcat l’empresa, no van estar el dijous a les sales. Aqueixes persones van ser aïllades, tampoc van acudir el divendres al local i es troben asimptomàtiques.

Des de l’empresa han indicat que es troben “a costa del que els diguen” les autoritats sanitàries i que han seguit “totes les mesures que inclou el decret”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

bombers
CCCC
bombers