25n
25N
25N

Les discoteques Mya i Umbracle suspenen la seua activitat mentre es duu a terme el rastreig de contactes

Les discoteques Mya i Umbracle suspenen la seua activitat mentre es duu a terme el rastreig de contactes
25/07/2020 -

Les discoteques Mya i Umbracle de València han detectat 12 casos de coronavirus entre treballadors de diferents àrees després que un dels seus empleats avisara dijous passat que havia donat positiu després de trobar-se malament. Segons fonts de la companyia, cap d’aquestes persones ha estat treballant aquesta setmana. A més, han suspés l’activitat dels locals mentre es duu a terme el rastreig de contactes “per a poder garantir l’activitat de l’establiment amb total seguretat per als seus clients i treballadors”.

Segons han relatat fonts dels espais d’oci –dues sales diferents però que es troben en el mateix emplaçament–, aquest empleat va ser el dijous a fer-se una PCR després de tindre febre i va donar positiu en coronavirus. Des de la companyia han indicat que l’últim dia que aquesta persona va poder estar en els locals va ser dissabte passat.

El mateix dijous, els 54 empleats que treballaven aqueixa nit es van fer un test d’anticossos a l’Hospital IMED, i només es va detectar que una empleada de la neteja havia passat el virus en una infecció antiga.

L’endemà, es va fer una prova PCR en un laboratori als 87 empleats que treballaven aqueixa nit, i van donar positiu 11 que, segons ha remarcat l’empresa, no van estar el dijous a les sales. Aqueixes persones van ser aïllades, tampoc van acudir el divendres al local i es troben asimptomàtiques. Segons han assenyalat des de l’empresa, les persones que van treballar el divendres havien donat negatiu en la PCR practicada aqueix mateix dia.

D’acord amb les directrius de la companyia de prevenció que assessora l’empresa en aquesta mena de qüestions, s’ha iniciat el procediment d’aïllament i de rastreig dels contactes de totes les persones que han donat positiu en aquestes proves PCR.

“Amb l’objectiu de facilitar la labor de rastreig i de garantir al màxim els protocols de seguretat que ve desenvolupant la sala Umbracle, s’ha decidit suspendre l’activitat del local per a poder garantir l’activitat de l’establiment amb total seguretat per als seus clients i treballadors”, han indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 19 =